DC-regeling Centraal Beheer APF ook in Pensioennavigator

In juni dit jaar werd bekend dat Centraal Beheer APF als eerste APF was opgenomen in Pensioennavigator Collectief. Op dat moment betrof het alleen de DB-regeling. Vanaf deze week is ook de DC-regeling beschikbaar in Pensioennavigator Collectief.

 

Een APF eenvoudig vergelijken met andere pensioenoplossingen

Met de toevoeging van de DC-regeling kan elke adviseur eenvoudig zien hoe een APF zich verhoudt tot alle andere pensioenoplossingen in de markt. Centraal Beheer APF loopt integraal mee in het volledig geautomatiseerde Wft-adviestraject en er kan direct op voorwaarden, prijs en beleggingsverwachting worden vergeleken met andere aanbieders. Een belangrijke ontwikkeling voor adviseurs die efficiency en kwaliteit een warm hart toedragen en van wie de doelgroep kritisch is op de advieskosten. Ongeveer 200 aangesloten adviesorganisaties hebben toegang tot Pensioennavigator Collectief.

Over Pensioennavigator

Pensioennavigator is marktleider voor adviessoftware op het gebied van collectief pensioen. Als onafhankelijk en zelfstandig facilitair bedrijf biedt Pensioennavigator naast software ook vaktechnische ondersteuning in de vorm van kennisbijeenkomsten en een helpdesk voor pensioenadviseurs.

DC-regeling Centraal Beheer APF ook in Pensioennavigator
3 stem(men)

NAAR BOVEN