Piet Roelandt treedt terug uit bestuur: Centraal Beheer APF gaat volgende fase in

Het Centraal Beheer APF gaat met het bestuur en het Bestuursbureau de volgende fase in. Piet Roelandt treedt per 1 december 2017 terug uit het bestuur. Hij blijft wel voorzitter van de Beleggingsadviescommissie.

 

Nu de opstartfase van het Centraal Beheer APF achter de rug is, krijgt het Bestuursbureau een meer centrale rol en wordt het bureau versterkt met specialistische kennis en expertise. Vanaf 1 december kent het Bestuursbureau dan één directeur, te weten Angela Peters.

De combinatiefunctie van Piet Roelandt (bestuurslid met het aandachtsgebied Beleggingen & Balansmanagement én mede-directeur van het Bestuursbureau) komt hiermee te vervallen. Het uitsluitend aanblijven als bestuurslid sluit niet aan bij zijn persoonlijke ambities. Piet Roelandt: “Ik heb met veel plezier een bijdrage mogen leveren aan het ‘neerzetten’ van de beleggingen en het balansmanagement van het Centraal Beheer APF. Ik ben trots op het bereikte resultaat. Nu we de volgende fase ingaan, zet ik mijn bijdrage aan het APF vanaf
1 december graag voort als voorzitter van de Beleggingsadviescommissie.”

Bestuursvoorzitter Huub Hannen van het Centraal Beheer APF: “Piet Roelandt heeft in de afgelopen periode een belangrijke inbreng gehad in de verdere professionalisering van het vermogensbeheer van ons APF. We willen hem hiervoor bedanken en zijn blij dat hij zijn betrokkenheid behoudt binnen de Beleggingsadviescommissie.”

Piet Roelandt treedt terug uit bestuur: Centraal Beheer APF gaat volgende fase in
Geef je mening

NAAR BOVEN