Webinar ‘Ontdek de scherpere DC-oplossing van Centraal Beheer APF’

Onze DC-oplossing is aangepast, ook in de prijs én met behoud van alle voordelen waarmee onze DC-oplossing zich onderscheidt. We vertellen u er alles over tijdens onze webinar.

 

Ontdek onze scherpere DC-oplossing

Zoveel mogelijk pensioen per ingelegde euro realiseren is ons belangrijkste doel als APF. De deelnemer staat daarbij centraal. Centraal Beheer APF is er voor alle pensioendeelnemers. Ook voor deelnemers met een Defined Contribution (DC) regeling. Voor die deelnemers is ons aanbod aangescherpt.

Neem deel aan het webinar ‘DC-oplossing van de toekomst’ op 26 september van 12.00 – 12.45 uur

Daarin wordt u bijgepraat over onze DC-oplossing die ook in prijs is aangescherpt, met behoud van alle voordelen waarmee het zich onderscheidt. Daarnaast wordt ingezoomd op doorbeleggen na pensioendatum, automatisch sturen en de mogelijkheid van marktrentestaffels. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen.

U kunt zich hier aanmelden voor het webinar

Klik rechts op ‘Aanmelden’ om deel te nemen. Als u zich heeft aangemeld klikt u op ‘Open webinar’ om de testvideo van het webinar te starten. Hiermee kunt u vooraf het beeld en geluid op uw computer testen.

Klik op ‘Heeft u al een login’ als u zich al eerder heeft aangemeld. Lukt het niet om het webinar te openen? Log dan opnieuw in rechtsboven op deze pagina.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op per mail: onafhankelijk.pensioenadvies@achmea.nl

Graag tot 26 september bij het webinar ‘DC-oplossing van de toekomst’!

 

Webinar ‘Ontdek de scherpere DC-oplossing van Centraal Beheer APF’
1 stem(men)

NAAR BOVEN