Heldere dienstverlening

Ons klantteam beantwoordt alle vragen over de pensioenregeling. Een goede samenwerking tussen pensioenfonds, werkgever, adviseur en pensioenuitvoerder is belangrijk. Want de afspraken over pensioen veranderen voortdurend. Als pensioenfonds of werkgever wilt precies weten hoe het zit. U wilt het beste advies.

Wij werken samen met adviseurs en consultants

Adviseurs en consultants weten het beste welk pensioen bij de klant past. En kunnen pensioenfondsen en werkgevers het beste adviseren. We stemmen onze dienstverlening daarom graag af op die van de adviseur. Wij geven geen advies en bemiddelen niet. Wij brengen dus geen offerte uit aan de klant rechtstreeks. Maar altijd in samenspraak met een adviseur.

Bent u een adviseur? Ga dan naar de informatie voor adviseurs.
Bent u een pensioenfonds? Neem dan contact op met het fondsenteam.

Wij kunnen onze dienstverlening ook uitbreiden

Op verzoek en in overleg met de adviseur kunnen wij extra ondersteuning en voorlichting bieden aan werkgevers en deelnemers. Ook nu geldt: wij informeren deelnemers en werkgevers. Wij adviseren niet. Deze extra dienstverlening brengen wij wel in rekening.

Ons klantteam beantwoordt alle vragen over de pensioenregeling

Kiest u voor 1 van onze pensioenregelingen? Dan kunnen zowel de werkgever als de deelnemers ons klantteam gebruiken. Dit team beantwoordt vragen over de pensioenregeling.

Goed om te weten:
Werkgevers en deelnemers krijgen informatie van ons. Wij adviseren niet. Willen de werkgevers en deelnemers extra informatie of hulp? Dat kan. De adviseur vraagt dit bij ons aan.

Lees meer

Vragen die de werkgever kan hebben:
  • Hoe loopt de financiële afwikkeling van nota’s?
  • Wanneer ontvang ik berichten en meldingen?
  • Hoe werkt het werkgeversportaal?
  • Waar vind ik de deelnemersoverzichten?
  • Wat zijn gegevens en onderdelen van de regeling?
Vragen die deelnemers kunnen hebben:
  • Wanneer ontvang ik berichten en meldingen?
  • Wat lees ik op mijn Persoonlijk Pensioenoverzicht (UPO)?
  • Hoeveel pensioen heb ik straks?