Onze missie en visie

We leven in een nieuwe werkelijkheid. ‘De oude dag’ verandert in ‘een nieuwe dag’. Dat vraagt om andere oplossingen.

Pensioen is de start van een nieuwe dag

Pensioen gaat over mensen. Over onszelf. Over een fijn leven nadat we gestopt zijn met werken. We worden met z’n allen steeds ouder. Pensioen luidt allang niet meer het einde van uw leven in. Het is de start van een nieuw leven. U wilt precies weten hoeveel geld u dan heeft. Dat vraagt om een pensioen waarover u zelf de regie heeft.

Steeds meer zelf doen

Werkgevers en deelnemers worden steeds meer zelf verantwoordelijk voor hun eigen “later”. Dat betekent dat iedereen goed moet weten hoeveel geld hij of zij later nodig heeft. En wat u daar nu voor moet doen.

De wereld verandert snel

We leven langer. Het rendement op pensioengeld is laag. De rente is laag. Iedereen moet nu meer belasting over pensioen betalen. Terwijl pensioen tegelijk duurder wordt.

Wij bieden nieuwe oplossingen

De nieuwe ontwikkelingen vragen om andere oplossingen. Pensioen moet betaalbaar zijn voor werkgevers en deelnemers. Pensioen moet een antwoord geven op de veranderingen van de overheid. En deelnemers willen weten waar zij aan toe zijn.

Een onbezorgd nieuw leven mogelijk maken voor iedereen

De pensioenen voldoen op dit moment niet aan de wensen van vandaag de dag. Er is steeds meer behoefte aan andere oplossingen. Wij zorgen er graag voor dat onze pensioenen gericht zijn op de toekomst. Met het Centraal Beheer APF maken we dit mogelijk.