Wij werken actief samen

Een aantal van onze diensten besteden wij uit aan onze partners. Zij zijn professioneel en hebben kennis van zaken. Ook delen zij onze visie op pensioen.

Wie doet wat?

  • Achmea IM verzorgt het vermogensbeheer
  • Achmea Pensioenservices verzorgt onze administratie
  • Centraal Beheer verzorgt onze distributie

Achmea IM verzorgt het vermogensbeheer

Het vermogensbeheer besteden we uit aan Achmea Investment Management. Achmea IM maakt deel uit van de Achmea Groep.

Al meer dan 60 jaar helpt Achmea IM Nederlandse pensioenfondsen om hun beleggingsdoelen te behalen. Zij begrijpen als geen ander de relatie tussen ‘vermogen’ en ‘verplichtingen’. Het totaal beheerd vermogen van Achmea IM is meer dan € 130 miljard.

Achmea IM biedt fiduciair management en vermogensbeheer. Zij heeft toegang tot alle oplossingen voor vermogensbeheer in de markt. Beide diensten zijn beschikbaar voor Centraal Beheer APF. Lees meer op: www.achmeainvestmentmanagement.nl

Achmea Pensioenservices verzorgt onze administratie

Wij besteden de administratie uit aan  Achmea Pensioenservices. Hiermee kunt u rekenen op een digitale, efficiënte en transparante dienstverlening.

Achmea Pensioenservices voert de administratie uit voor 27 pensioenfondsen en 400.000 deelnemers. Klanten waarden Achmea Pensioenservices met een 8. De ervaring van Achmea Pensioenservices combineren wij met een nieuw online administratieplatform met ISAE type II verklaringen. U kunt rekenen op kwaliteit van het hoogste niveau. En de professionele en ervaren medewerkers helpen u met kennis en ervaring vanuit onze locatie in Zeist.

Centraal Beheer verzorgt onze distributie

Centraal Beheer is dé partner voor onze klanten. Zij is 1 van de grootste verzekeraars in Nederland. Als onderdeel van Achmea heeft Centraal Beheer een uitgebreid netwerk in de adviesmarkt en pensioenmarkt. Bovendien is Centraal Beheer 1 van de sterkste merken in de financiële dienstverlening.

Volgens onderzoek  onder 3.000 zakelijke beslissers is Centraal Beheer al 2 jaar de best gewaardeerde zakelijke verzekeraar. Samen met adviseurs ontwikkelt Centraal Beheer ook nieuwe distributiemethoden en dienstverlening. Daar profiteren wij van.

Kijk voor meer informatie op: www.centraalbeheer.nl